ترانسمیتر دما روزمونت

ترانسمیتر دما روزمونت محصولی از کمپانی روزمونت

شرکت روزمونت از زیرشاخه های شرکت Emerson می باشد که در سال 1956 در شهر شانکوپه در ایالت مینه سوتای ایالات متحده تاسیس شد و با 60 سال سابقه در تولید ابزار اندازه گیری و سنجش عوامل مختلف مثل ترانسمیتر فشار و ترانسمیتر دما روزمونت جزو پیشروترین کمپانی های تولید قطعات سنجش بشمار می رود. شرکت امرسان یک شرکت چند ملیتی است که در شهر فرگوسن ایالت میزوری قرار دارد و در سال 1890 تاسیس شده است و با بیش از 88000 کارمند و کارگر جزو بزرگترین شرکت ها در زمینه تامین لوازم صنعتی بشمار می رود.

تمامی محصولات شرکت روزمونت تحت نظارت شرکت امرسان بررسی می شوند و به صورت آماده نصب برای شما ارسال می گردند تا دغدغه ای از لحاظ کیفیت قطعات باقی نماند.

امروزه دما بیشترین میزان اندازه گیری و همینطور بیشترین اهمیت اندازه گیری را در بین دیگر متغیر های قابل سنجش در فعالیت های صنعتی دارد. یک سیستم غیر دقیق سنجش دما حتی در کوچکترین اندازه ها می تواند تاثیر بسیار زیادی بر روی بازده انرژی، مصرف انرژی و همینطور کیفیت محصول نهایی داشته باشد.

در این مقاله به بررسی انواع مختلف و مدل های گوناگون تمپرچر ترانسمیتر های روزمونت خواهیم پرداخت پس در ابتدا فرآیند کاری این تجهیزات را بررسی می کنیم.

ساختار دماسنج های صنعتی

ابزار سنجش عمدتا از اندازه گیر مقاوم به حرارت یا یک سنسور ترموکوپل یا RTD به همراه یک مدار تهویه و همینطور یک فرستنده یا کارت ورودی برای اتصال به سیستم تشکیل شده اند تا بتوانند سیگنال را بین    4-20mA به اتاق کنترل ارسال کنند.

ترانسمیتر دمای روزمونت از سه بخش عمده تشکیل شده است:

  • وان حرارتی
  • سنسور ها
  • ترانسمیتر

وان حرارتی یا ترموول

وان های حرارتی لوله های فلزی بسته ای هستند که از سنسور های سنجش دما در مقابل حرارت بیش از اندازه، فشار بالا و مواد شیمیایی خورنده محافظت می کنند. همینطور دیگر ویژگی وان های حرارتی این است

که به شما اجازه می دهند به راحتی برای انجام فرآیند های تعویض یا کالیبراسیون بتوان سنسور ها را خارج کرد بدون اینکه حتی نیازی به خاموش کردن سیستم یا تخلیه لوله های منتهی به آن قسمت باشد.

از رایج ترین طرح های وان های حرارتی جوش سوکت و فلنج را می توان نام برد.

سنسور های سنجش دما

بخش بعدی ترانسمیتر دما روزمونت، سنسور ها هستند. دمای بالای فرآیند های صنعتی فشار و لرزش از عوامل اصلی بالا رفتن دمای دستگاه ها در شرایط صنعتی به شمار می روند. کنترل مداوم و دقیق فرآیند های صنعتی ملزم به دقت بالا، توان کار دائمی و پایداری بالاست.

گزینه های زیادی برای انتخاب به عنوان سنسور دما در ترانسمیتر ها موجود است اما امروزه به عنوان رایج ترین انتخاب ها برای این کار می توان از سنسور های RTD و T/C نام برد. با توجه به این که کنترل دما تاثیر زیادی بر روی راندمان کاری، راندمان انرژی، کیفیت نهایی محصولات و ایمنی دارد بنابراین دقت در انتخاب سنسور ها بسیار حائز اهمیت است.

ترانسمیتر

ترانسمیتر های هوشمند پس از دریافت سیگنال های مشخص کننده میزان حرارت از سنسورها (مانند RTD) و ترموکوپل ها، سیگنال های دریافتی را تا به صورت 4-20mA به سیستم گیرنده ارسال می کنند. ترانسمیتردما روزمونت برای تمامی انواع محفظه و سبک های مختلف تولید شده و می توانند به همراه سنسور یا ترموول مونتاژ شده و به صورت سیمی یا بی سیم به ارسال پیام ادامه دهند.

همچنین این ترانسمیتر ها برای انعطاف پذیری در عملکرد های مختلف قابل برنامه ریزی به صورت دستی و محلی یا به صورت بی سیم و از راه دور می باشند.

چگونگی فعالیت ترانسمیتر های دما

ترانسمیتر های دما روزمونت جزو ابزار های دقیق و پیشرفته الکترونیک بشمار می آیند که وظیفه دارند پس از تشخیص دما آن را به گیرنده های اتاق کنترل ارسال کنند. هر ترانسمیتر دما از بخش های مختلفی تشکیل شده که مهمترین آن ها سنسور ها هستند که در سطحی ترین بخش آن ها قرار گرفته و با هوای آزاد یا محیط هدف ما در ارتباط مستقیم اند. به طور معمول دو نوع سیستم سنجش دما در ترانسمیتر دما روزمونت استفاده می شود که تغییرات دمای ثبت شده بوسیله سنسور به این دو منتقل می شود که یکی از آن ها سیستم ترموکوپل و دیگری RTD نام دارد.

ترانسدوسر دما به جریان برق مستقیم متصل می شوند و سیگنال نهایی را به صورت تغییر جریان ایجاد شده در منبع تغذیه انتقال می دهند. اختلاف دما در سنسور باعث تغییر مقاومت درونی ترموکوپل و RTD شده و باعث ایجاد جریان در مدار درونی شده که در این نوع اندازه گیری کمترین میزان دمای قابل اندازه گیری با ترانسمیتر 4 میلی آمپر و بیشترین دما نیز به صورت 20 میلی آمپر نمایش داده می شود.

امروزه در برخی از مدل های ترانسمیتر امکان استفاده از نمایشگر هایی تعبیه شده که به صورت آنی دمای اندازه گیری شده را به دقیق ترین حالت خود محاسبه کرده و به اپراتور نمایش می دهند.

فروش ویژه ترانسمیتر های دما کمپانی Rosemount

ارائه موجودی و لیست قیمت ترانسمیتر های دما روزمونت به همراه گواهی اصالت کالا و گواهی سرتیفیکیت ریپورت

تقسیم بندی های ترانسمیتر دما روزمونت

با توجه به تنوع و گوناگونی این دسته، می توانیم آنها را بر اساس معیار های گوناگونی دسته بندی کرده و مقایسه کنیم، که اکنون به بعضی از آنها می پردازیم.

تقسیم بندی ترانسمیتر ها از لحاظ تامین جریان

همانطور که میدانید برای تعیین میزان دما، ترانسمیتر ها به یک منبع جریان DC احتیاج دارند که باید توسط سیم یا سیم هایی تامین گردد. از این جهت دو گروه ترانسمیتر داریم.

  • ترانسمیتر های پسیو یا غیرفعال:

این ترانسمیتر ها که به عنوان غیرفعال شناخته می شوند، به علت عدم نیاز به منبع تغذیه جداگانه کاربرد گسترده ای دارند. در این نوع از ترانسمیتر ها نیازی به سیم کشی مجدد برای تامین جریان نیست و این دستگاه جریان مورد نیاز خود را از زوج سیم خطوط جریان خروجی دستگاه های جانبی مانند RTU و PLC تامین و نتیجه را به اپراتور ارسال می کند.

برتری این نوع از ترانسمیتر ها عدم نیاز به سیم کشی اضافه برای تغذیه ترانسمیتر است که این دسته را محبوب تر از دسته دیگر کرده است.

  • ترانسمیترهای اکتیو یا فعال:

این دسته از ترانسمیتر ها برای فعالیت درست نیاز به تعبیه یک منبع تغذیه ی جداگانه دارند و باید برای آن ها یک سیستم سیم کشی جداگانه تعریف شود که این سیستم با توجه به شرایط و نحوه فعالیت می تواند به صورت دو سیم یا تک سیم باشد. در صورت تامین جریان این دسته نیز نتیجه سنجش خود را به صورت جریان بین 4-20mA ارسال می کنند.

انواع ترانسمیتر از لحاظ نصب

تمپرچر ترانسمیتر ها به طور کلی به سه نوع نصب می شوند که هرکدام دارای یک سبک متفاوت است.

  • ترانسمیتر دمای استوانه ای هدمونت (هد دار):

این ترانسمیتر های دما بر راس انتهایی ترموکوپل ها یا RTD ها نصب می شود در نتیجه به علت این نوع از طراحی این محصول ها بیشترین میزان ایمنی برای سیگنال را تامین می کنند و در مقایسه با انواع فیلد دار نیاز بسیار کمی به سیم کشی و فضا دارند و از لحاظ هزینه نیز مناسب تر هستند. اما بازه تغییرات دما و ولتاژ زیاد میتواند مشکل ساز بوده و در دقت و میزان خرابی موثر باشد.

در واقع چون این ترانسمیتر ها در محفظه بالای سنسور نصب می شوند امکان نصب و اندازه گیری در آنها راحت تر است.

  • ترانسمیتر دمای فیلد مونت:

این گروه از ترانسمیتر ها معمولا به طور مستقیم به سیستمی متصل می شوند که برای ایجاد سیگنال های قوی تر نزدیک سنسور ها  نصب شده اند. به همین علت انتقال سیگنال از این ترانسمیتر ها به صورت تقویت شده و محافظت شده انجام می گیرد. در صورت لزوم می توانید به کمک یک محفظه  دوگانه از ترانسمیتر در مقابل شرایط مرطوب استفاده کنید.

محفظه ی فیلد ها معمولا از آلومینیوم ریخته گری یا فولاد ضد زنگ ساخته می شوند و در صورت نیاز میتوان یک نمایشگر نیز نصب کنید. این گروه از ترانسمیتر ها به صورت یک بسته جدا و کامل نصب میشوند و بر پایه اندازه گیری میدان ساخته شده اند.

  • ترانسمیتر های ریل مونت:

این نوع از ترانسمیتر ها نیازمند به سیم کشی اند در نتیجه در صورت فاصله زیاد با اتاق کنترل خیلی گزینه مناسبی محسوب نمی شوند زیرا کابل کشی با فاصله طولانی می تواند تاثیر منفی در روی دقت اندازه گیری دارد و هزینه های شما را افزایش می دهد. اما این دسته از ترانسمیتردما روزمونت به علت قیمت پایین به طور گسترده ای در استفاده می شوند.

ترامسیتر دما مدل 248 Rosemount

انواع سنسور دمای روزمونت:

  • سنسور های تماسی

کانتکت سنسور ها یا سنسور های تماسی روزمونت در واقع برای اندازه گیری محیط دمای خود را اندازه گیری می کنند. در واقع ابتدا باید در محیط مورد نظر قرار گرفته و بعد از ایجاد تعادل دمایی می توانند دمای محیط را بسنجند. در این حالت ما شاهد پدیده Heat flow یا جریان حرارت میان سنسور و محیط نخواهیم بود.

  • سنسور های غیر تماسی

در این گروه، سنسور ها در واقعا میزان مادون سرخ تابیده شده از سطح اجسام یا سطوح را مورد

سنجش قرار می دهند که این تابش رابطه مستقیم با دمای جسم دارد.

نسل های ترانسمیتر های دما

دسته بندی دیگری که ترانسمیتر ها را بر اساس آن می توان تقسیم کرد عرضه این تجهیزات در نسل های مختلف است.

  • نسل اول:

ترانسمیتر های نسل اول خروجی حاصل از سنجش خود را به صورت سیگنال های آنالوگ نمایش می دادند. در طراحی آن ها تنها از یک نوع سنسور تعیین دما از نوع ترموکوپل های صنعتی استفاده می شد، که سیگنال را به صورت نتایج بین 0 تا 10 ولت یا 4 تا 20 میلی آمپر نمایش می دادند.

  • نسل دوم:

ترانسمیتر های نسل دوم دارای امکانات ارسال نتایج به صورت دیجیتال بودند و می توانستند تغییرات دمایی را نیز به صورت مثبت یا منفی نمایش دهند و می توانند نتایج را تا حد میکرو ولت نمایش دهند.

  • نسل سوم:

ترانسمیتر های دیجیتالی ای هستند که علاوه بر داشتن تمامی مزایای نسل قبل، از پروتکل های صنعتی و همینطور توان کالیبراسیون نیز داشتند.

سنسور های دمای روزمونت با عنوان RTD که یک حسگر مقاوم به دما می باشد دقتی بر اساس استاندارد Pt-100 و طراحی مطابق با استاندارد IEC 750 می باشد که علاوه بر توان اندازه گیری طیف گسترده ای از دما (-196 – 600 درجه سانتیگراد )، مقاومت ساختاری بالا و امکان نصب و تعویض آسان را به شما عرضه می کنند.

امکان تنظیم و پیکربندی این تمپرچر ترانسمیتر روزمونت ها از راه دور و استفاده از ثابت های Callendar-Van Dusen دقت بسیار زیادی را برای کار شما تضمین می کند. همچنین گزینه ها و کیفیت بالای ترموول ها از سلامت سیستم شما رو در مقابل شرایط رطوبت و یا در مقابل مواد خورنده محافظت می کنند.

در ساخت ترانسمیتردمای روزمونت از فولاد ضد زنگ 304 یا آلومینیوم ریخته گری استفاده می شود که مقاومت بالایی در مقابل خوردگی، پوسیدگی، فشار و همینطور حرارت بالا دارند که ضمانت گر عمر ترانسمیتر شماست. این ترانسمیتر ها در محدوده دمایی 20- تا بیش از 500 درجه سانتیگراد به خوبی عمل کرده و دچار هیچ گونه آسیبی نمی شوند.

همچنین امکان استفاده از مانیتور که میتواند دمای لحظه ای را در واحد سانتیگراد یا فارنهایت نیز وجود دارد. شدت جریان این دستگاه ها برای گزارش دما بین 4 تا 20 میلی آمپر متغیر بوده و معمولا از هارت 475 برای کالیبره کردن آن ها استفاده می شود.

نکته قابل توجه در مورد کالیبره کردن این دستگاه ها این است که می توانند تا 5 سال کالیبراسیون خود را حفظ کنند و همینطور شرکت روزمونت روش های متنوعی برای کالیبراسیون را عرضه کرده است.

سیگنال خروجی جریان به علت سطح پایین انرژی نسبت به تداخل نویز های الکتریکی موجود در محیط کار ایمن بوده و در ارسال بی سیم دقت نتایج کاهش نمی یابد و هرگونه نویز با متد های کنونی دریافت کننده ها از بین می رود. همینطور کاهش هزینه های سیم کشی و نگهداری از سیم ها را کاهش می دهد همینطور ایجاد نویز های الکتریکی محیط ناشی از رله های الکتریکی، موتور و خطوط برق متناوب می تواند سیگنال داخل کابل های بدون شیلد را تحت تاثیر قرار داده و نتایج را مخدوش کند.

علاوه بر این کابل های ضخیم و سنگینی برای کارایی طولانی مدت در این موارد استفاده میشوند تا خطاهایی مانند افت ولتاژ سیگنال به علت مقاومت رخ ندهد که بسیار گران قیمت اند. ترانسمیتر های بیسیم علاوه بر از بین بردن الزام سیم کشی را از بین بردند باعث ساده شدن مهندسی، تعمیر و نگهداری را آسان تر می کنند.

این ترانسمیترها به صورت انتخابی دارای یک سوئیچ برای استفاده همزمان چندین نوع ترموکوپل برای هر مدل و همچنین انتخاب هر یک از ترموکوپل ها و RTD ها عرضه می شوند.

هر کدام از ترانسمیتر های RTD و ترموکوپل ها در دو مدل عایق بندی شده و غیر عایق بندی قابل سفارش اند. بیشتر ترانسمیتر های دما با سیگنال ولتاژ تولید شده توسط ترموکوپل یا RTD ، خطی می شوند ، هر چند در حال حاضر مدل های جدیدی در حال آمدن به بازار هستند که با دمای واقعی خطی می شوند.

از ترانسمیتر دما کجا استفاده میشود؟

با توجه به توضیحات ابتدایی در خصوص کار ترانسمیتر ها که سنجش و انتقال نتایج به اتاق کنترل بود، نقش و اهمیت کاری تمپرچر ترانسمیتر روزمونت در صنعت به خوبی مشخص می شود که تعدادی از آن ها را نام میبریم:

  • اندازه گیری دما در کوره های صنعتی یا غیر صنعتی
  • کنترل تغییرات دما در واکنش های شیمیایی و زیر نظر داشتن دمای مخزن های تحت فشار
  • تعیین دمای موتور های صنعتی و سیستم های پایپینگ در فرایند های صنعتی و پالایشگاهی
  • اندازه گیری دما در دیگ های بخار و بویلر ها

که البته موارد نامبرده شده در بالا به طور کلی هستند که با تغییراتی که می توانید در ترانسمیتر ها ایجاد کنید خواهید توانست از آن ها در کاری های جزئی تر و متنوعی بهره ببرید. برای مثال با تغییر اندازه یا سیستم انتقال جریان آن ها را متناسب با استفاده نیاز تغییر داد.

نکاتی که باید در هنگام انتخاب ترانسمیتر به آن ها توجه کنید:

همانطور که مشاهده کردید ترانسمیتر دما روزمونت از قسمت های مختلف و متنوعی تشکیل شده است که نشان دهنده این امر است که هرکدام این قطعات دارای انواع مختلف و کارایی های متفاوتی اند و حتی ممکن بعضی از مدل های آن ها برای شرایط خاص نیز طراحی شده باشند، برای مثال بدنه های فولادی که ضد زنگ و مقاوم به خوردگی بودند. پس در ابتدا قبل از خرید محصول سوالات زیر را از خود بپرسید و سپس انتخاب کنید:

  • یکی از سوالات مهم این است که ترانسمیتر در کجا و چه شرایطی استفاده خواهد شد و کدام جنس بدنه مناسب شماست؟
  • سنسور های سیستم چه محدوده ای از دما را میتوانند اندازه گیری کنند و محدوده مورد نظر شما چه مقدار است؟
  • مایلید نتایج سنجش دما چگونه به شما گزارش داده شوند. به اتاق کنترل ارسال شوند یا در مانیتور به اپراتور نمایش داده شوند؟
  • ترانسمیتر دما روزمونت انتخابی شما چگونه نصب می شود و شما نیاز به کدام گروه از ترانسمیتر ها در کار خود دارید؟
  • فاصله میان سنسور ها و دستگاه گیرنده و کنترل چقدر خواهد بود و از چه تعداد سنسور استفاده خواهید کرد؟
  • آیا ترانسمیتر به پشتیبانی ارتباط دیجیتال یا گزینه های دیگر احتیاجی دارد؟

انواع سیگنال ورودی برای ترانسمیتر دما

یک فرستنده تغییر جریان ترموکوپل یا سنسور را اندازه گیری می کند و پس از استفاده از جبران سازی انتهای باز یک خروجی آنالوگ یا دیجیتال تولید می کند.خروجی آنالوگ اغلب سیگنالی برحسب آمپر و در بازه 4 تا 20 میلی آمپر می باشد که متناسب با دمای قابل اندازه گیری توسط ترانسمیتر دما روزمونت می باشد. خروجی دیجیتالی نتایج نیز اغلب یک کد باینری متناسب با حرارت اندازه گیری شده می باشد. فرستنده های کنونی می توانند تعداد یک یا بیشتری از ترموکوپل ها را پشتیبانی کنند.

امروزه همچنین پروتکل هایی نیز موجود اند که می توانند به عنوان جانشین برای سیستم انتقال سیگنال آمپری استفاده شوند مانند فیلدباس و پروفیباس.

امروزه ترانسمیتر دما روزمونت با قابلیت پیکربندی و برنامه ریزی وجود دارند، در اصطلاح «هوشمند» که با ترکیب توابع انتقال و استفاده از دیگر محاسبات ریاضی و تفکیک سیگنال های ارسالی و حذف نویز ها می تواند خروجی ترانسمیتر را تا حد مناسبی بهبود ببخشد.

مشکلات لوپ زمین:

اگر یک میله زمین (ROD) را در دو نقطه مختلف به زمین متصل کنیم و به وسیله ی یک ولت متر اختلاف ولتاژ میان آن دو نقطه را اندازه گیری کنیم، مقداری اختلاف ولتاژ میان این دو نقطه مشاهده خواهیم کرد. این اختلاف ولتاژ میان هر دو نقطه از سطح زمین وجود دارد و قابل اندازه گیری است.  زمانی که شما می خواهید اطلاعاتی را در فاصله ای ارسال کنید این اختلاف پتانسیل باعث ایجاد یک جریان مزاحم در مسیر سیگنال می گردد که نتیجه آن مشاهده خطا در صفحه نمایش خواهد بود.

برای جلوگیری از رخ دادن چنین مشکلی می توانید از ترانسمیتر دما روزمونت ایزوله بهره بگیرید. این دسته از ترانسمیتر ها به طور اپتو الکترونیکی، سیگنال ارسالی سنسور ها را از حلقه جریان خروجی جدا می کند.

همینطور نصب چند سنسور با ترانسمیتر های جدا از هم خطر ایجاد حلقه های زمینی (لوپ زمین) و یا پتانسیل کاذب از بین می رود.

قیمت ترانسمیتر دما

اگر از محصولاتی که امروزه در بازار وجود دارند با خبر باشید، مشاهده می کنید که هر کدام از برند های موجود چندین محصول با ویژگی های مختلف ارائه می دهند. اما در این میان با توجه به مشخصات خاصی می توانید دید گسترده تری نسبت به بازه قیمت این محصولات داشته باشید، برای مثال بازه دمای قابل اندازه گیری، نوع انتقال سیگنال ها، تعداد سنسور، جنس بدنه، میزان محبوبیت محصول، ویژگی های خاص مانند مقاوم بودن به آتش سوزی، انفجار، مواد خورنده، استاندارد های رعایت شده در تولید و وجود تجهیزات جانبی برای اشکال یابی و کالیبره کردن محصول و …

در این حوزه تعداد عوامل دخیل بسیاری وجود دارند که می توانید برای بررسی تک تک این عوامل و گزینه های انتخابی موجود به سایت شرکت روزمونت مراجعه کنید. البته این نکته را نیز فراموش نکنید که ممکن است تمامی تجهیزات موجود در سایت قابل تهیه در کشور نباشند.

فروش ویژه ترانسمیتر های دما کمپانی Rosemount

ارائه موجودی و لیست قیمت ترانسمیتر های دما روزمونت به همراه گواهی اصالت کالا و گواهی سرتیفیکیت ریپورت

در این بخش به بررسی تعدادی از رایج ترین مدل های ترانسمیتر دما روزمونت می پردازیم:

ترانسمیتر دما مدل Rosemount 3144P

ترانسمیتر دما روزمونت مدل Rosemount 3144P از دو محفظه برای اطمینان از تشخیص پیشرفته دما برای حفظ نقطه اندازه گیری شما برخوردار است. این ترانسمیتر می تواند با استفاده از فناوری Rosemount X-well amp Technology و Rosemount 0085 Pipe Clamp ، اندازه گیری دقیق دمای در مراحل مختلف فعالیت شما را فراهم کرده و نیازی به ترموول یا فرآیند نفوذ ندارد. دمای فرآیند را به صورت قابل تکرار و دقیق از طریق الگوریتم هدایت حرارتی فرستنده محاسبه می کند. و سطح لوله و دمای محیط را اندازه گیری کرده و می تواند برای اندازه گیری دما از خاصیت رسانایی لوله بهره ببرد.

بر روی این محصول قابلیت اتصال سنسور های تک منظوره (single sensor)، دو منظوره (Dual sensor) با ورودی(RTD, T/C, mV, ohms)، صفحه نمایشگر بزرگ و پروتکل HART یا فیلدباس (FOUNDATION Fieldbus) برای عملیات کالیبره کردن و خروجی  20 – 4 میلی آمپر استفاده  ارائه می گردد.

ترانسمیتر دما مدل 644 Rosemount

ترانسمیتر دما روزمونت مدل  644 دارای دو مدل با یک یا دو ورودی سنسور از نوع (RTD, thermocouple, mv, ohms) و ابعاد کوچک می باشد و عملکرد خوبی در بلند مدت ارائه می دهد و قسمت الکترونیک این ترانسمیتر توسط محافظ سیلیکونی حفاظت می شود.

بدنه محفظه از جنس پلاستیک بوده و دارای نمایشگر با رابط کاربری مخصوص به صورت اختیاری می باشد و در دو محفظه آلومینیومی و فولاد ضد زنگ نیز می تواند قرار بگیرد که این مطلب بیانگر میزان انعطاف پذیری آن در مقابل شرایط محیطی گوناگون را بیان می کند. با سیستم 4-20 میلی آمپر سیگنال ها را ارسال می کند و از پروتکل های هارت، FOUNDATION  Fieldbus یا PROFIBUS  پشتیبانی می کند.

این مدل از ترانسمیتر دما روزمونت دارای نسخه ریلی نیز می باشد.

ترانسمیتر دما  248 Rosemount

این دسته از ترانسمیتر دما روزمونت فرستنده متصل بر سر سبک DIN B به همراه گزینه های مختلف محفظه DIN B. دارای نسخه ریل مونت و پشتیبانی از سیستم هارت و ارسال سیگنال بر اساس پروتکل 4-20 میلی آمپر. پشتیبانی از سنسور منفرد با ورودی های سنسور جهانی (RTD ، T / C ، mV ، اهم) تطابق سنسور فرستنده با ثابت های Callendar Van Dusen.

تولید شده بر اساس استاندارد IEC 61508 که توسط آژانس معتبر شخص ثالث برای استفاده در سیستم های ابزار ایمنی تا SIL2 تأیید شده است. حداقل نیاز به سیم کشی و هزینه نصب فوق العاده کم

ترامسیتر دما مدل 248 Rosemount

ترموکوپل 0185 Rosemount

ترموکوپل (0185) به صورت یکپارچه و مونتاژ شده به همراه فرستنده موجود است. طراحی DIN برای نصب و تعویض آسان. سنجش بازه دما از 196 تا 450 درجه سانتیگراد برای RTD و -40 تا 1000 درجه سانتیگراد برای ترموکوپل. انواع سنسور استاندارد صنعتی از جمله انواع RTD و ترموکوپل. خدمات کالیبراسیون برای تنظیم عملکرد سنسور ها.

ترموول 0065 Rosemount DIN-Style Thermowell:

طراحی هایی دارند که برای اندازه گیری دما انعطاف پذیر و قابل اعتماد در محیط های فرآیند هستند. به همراه سنسور های Rosemount DIN-Style و Thermowell دارای طراحی انعطاف پذیر و قابل تغییر برای اندازه گیری دما در شرایط مختلف می باشند. دارای DIN برای نصب و تعویض آسان و مونتاژ یکپارچه با ترانسمیترهای Rosemount ارائه می شوند.

بازه دمای پشتیبانی شده از 196 تا 450 درجه سانتیگراد برای RTD و  از -40 تا 1000 درجه سانتیگراد برای ترموکوپل ها است. ارائه شده به همراه انواع سنسور استاندارد صنعتی از جمله انواع RTD و ترموکوپل های  طراحی شده بر اساس DIN برای نصب و تعویض. به همراه گزینه ها و خدمات متنوع برای کالیبراسیون و تولید شده بر اساس آخرین استاندارد های تجهیزات صنعتی جهان. تمام سبک ها و طول های حسگر در قطر 6 میلی متر موجود است.

سنسور دمای Temperature Sensor Rosemount 214C:

سنسور دما روزمونت مدل 214C  دارای هر دو مدل سنسور های RTD و ترموکوپل به صورت تک سنسور و جفت سنسور می باشد که بازه سنجش دمای آن برای  RTD, دامنه رنج 600 تا 196- درجه سانتیگراد , زمان پاسخگویی 10.8 ثانیه و ترموکوپل در تایپ های J , K , T دامنه رنج 1200 تا 196- درجه سانتیگراد می باشد

ترانسمیتر دمای Temperature Transmitter Rosemount 148:

ترانسمیتر دما روزمونت 148، یک دستگاه استاندارد است که می تواند همزمان از چند نوع سنسور پشتیبانی کند و به علت سهولت در نصب و نیاز حداقلی به سیم کشی جزو ترانسمیتر های مناسب از لحاظ قیمت به شمار می رود. رنج سیگنال ارسالی آن بین 4 تا 20 میلی آمپر بوده و نسبت به انواع نویز مقاوم است.

ترموول Thermowell Rosemount 114C:

از دسته ترموول های فلنجی است. فلنج این ترموول به فلنجی که به لوله یا مخزن جوش داده شده پیچ می شود. باز و بسته کردن این ترموول به سهولت انجام می گیرد. این نوع ترموول در فرآیند هایی که دما و فشار بالایی دارند و سرعت سیالات در لوله زیاد است و یا در سیالات خورنده که ممکن است به رزوه های ترموول پیچی آسیب بزنند و به سرعت باعث خوردگی و پوسیدگی و ایجاد نشتی شوند، استفاده می شود. Thermowellروزمونت مدل 114c  دارای استحکام کارآمد , طراحی و کیفیت بسیار عالیست و در اشکال و ابعاد گوناگون جهت سهولت در نصب و پاسخگویی به تمام نیاز های شما عرضه می شود.

سنسور Rosemount 78 RTD Temperature sensor:

در سری سنسور های 78 روزمونت از سنسورهای RTD روزمونت، که تمرکز بیشتری بر سنجش دما های بالا دارند، استفاده شده است، که در دو کلاس A و B تولید می شوند و همانند بقیه مدل های RTD دارای مدل یک سنسور و دو سنسور می باشند. از دیگر مشخصات این سنسور ها می توان به قابلیت فنری بودن میله ی سر سنسور نسبت به غلاف آن اشاره نمود. زمان پاسخگویی این مدل از سنسوردما روزمونت بسیار کوتاه بوده و مقداری در حدود 4 ثانیه است.

در این مقاله تا حد امکان تلاش کردیم تا اطلاعات ضروری  در مورد ترانسمیتر دما روزمونت که لازم است بدانید را جمع آوری کرده و برای شما دسته بندی کنیم. اما نکته قابل توجه این است که برای تصمیم گیری نهایی در مورد خرید هر یک از محصولات فوق کاتالوگ آن محصول را به دقت مطالعه نموده و از مناسب بودن آن محصول برای نیاز های خود اطمینان حاصل کنید.

فیلم معرفی ترانسمیتر دما روزمونت
[jwp-video n="1"]

اشتراک گذاری این صفحه در شبکه های اجتماعی

keyboard_arrow_up